Uw dierbare, onze zorg…

Wij nemen alle formaliteiten voor onze rekening

Om uw dierbare een gepaste begrafenisplechtigheid te geven, kunt u op ons rekenen. Wij nemen alle formaliteiten voor onze rekening zodat u de tijd krijgt om te rouwen voor uw dierbare. In deze moeilijke momenten staan wij u bij.

Begrafenisonderneming ‘Moulart & Herregodts’ is opgericht in mei 1991 door Lena Moulart, Gustaaf Moulart en Stephaan Herregodts. Zij hebben in datzelfde jaar de rouwonderneming ‘Andries’ uit Geraardsbergen overgenomen en onmiddellijk een nieuwe handelsnaam gegeven aan het bedrijf,
met name ‘MOULART & HERREGODTS’.

Door de steeds verdere uitbreiding van de activiteiten (ruimer aanbod van grafversiering en lijkkisten, rouwdrukwerk...) en de nood aan een eigen funerarium werd de vestigingsplaats in het centrum, op de Markt van Geraardsbergen te klein. Er werd besloten te verhuizen naar een ruimer gebouw.

Een leegstaand gebouw, gelegen even buiten de stadskern van Geraardsbergen, naast de begraafplaats van de stad, werd in 2001 aangekocht. In oktober 2001 werd, na de verbouwingswerken, een eigentijds uitvaartcentrum met funerarium, winkel, zaal voor plechtigheden en ruime parking in gebruik genomen.

Zo kunnen wij verzekeren dat uw dierbare op een gepaste manier naar zijn laatste rustplaats wordt gebracht. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren.

Online Condoleren

Vanaf nu kunt u ook online uw steun betuigen aan familie en vrienden van de overledene.

Lees meer
Back to Top